De Bewogen Onderwijs website is live!

Vanaf vandaag is de Bewogen Onderwijs website live gegaan. De website Bewogen Onderwijs is bedoeld om resultaten van wetenschappelijk onderzoek van de projecten Move to Improve en PHIT2Learn te delen met mensen uit het werkveld, maar ook om andere onderzoeken over bewegen en leren te delen.

We nemen je mee in een leidraad voor het gebruik van de Bewogen Onderwijs website:

Via de Onderzoek pagina kun je door middel van filters selecteren in welke thema's je geïnteresseerd bent en onderzoeken met deze onderwerpen vinden.

Onder Projecten kun je meer lezen over de verschillende projecten die binnen de thema's 'bewegen en leren' lopen of hebben gelopen.

Via de Nieuws pagina wordt je op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen op het gebied van Bewogen Onderwijs, zoals de publicatie van een wetenschappelijk artikel en aankondigingen voor bijeenkomsten, symposia en kenniscafé’s.

Verder zullen er in de loop van volgend collegejaar bijeenkomsten georganiseerd worden om kennis te delen met leerkrachten en andere professionals in het onderwijs. Op de Bijeenkomsten pagina kun je hier meer over lezen en je tegen die tijd ook aanmelden.

Via de Over Ons pagina kun je de enthousiaste groep mensen achter Bewogen Onderwijs leren kennen.

Wij streven ernaar je met behulp van deze website een startpunt te geven rondom het thema ‘Bewogen Onderwijs’. Veel kijk- en leesplezier!

Naar het overzicht